Inscripcions

La BaixCicletada tindrà lloc el diumenge 29 de setembre, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat. Vine a pedalar per una mobilitat sostenible i segura al Baix Llobregat!

DSC_7974

INSCRIPCIONS

La BaixCicletada és una activitat totalment gratuïta i oberta a famílies i ciclistes de totes les edats a partir de 8 anys.

Les inscripcions s’han de realitzar mitja hora abans de l’inici al punt de sortida de cada municipi participant. Com a novetat enguany, aconsellem emplenar el següent formulari web de preinscripció amb l’objectiu d’agilitzar el temps d’inscripció. Tens temps fins al 26 de setembre a les 14 h per preinscriure’t-hi!

(El formulari web de preinscripció és únic i s’allotja en el web oficial d’un dels ajuntaments organitzadors -Sant Vicenç dels Horts-, per tal de garantir la protecció de dades).

PUNTS DE SORTIDA
  • SORTIDA de Parc de la Marquesa de l’Hospitalet de Llobregat, a les 10 h.
  • SORTIDA de Plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts, a les 10 h.
  • SORTIDA de la pista del Parc de Can Lluc de Santa Coloma de Cervelló, a les 10.15 h.
  • SORTIDA de Plaça Catalunya de Sant Boi de Llobregat, a les 10.30 h.
  • I mitja hora abans de la sortida dels punts de trobada –indicats en el plànol– dels municipis.

S’obsequiarà als i les participants amb una bossa. A l’arribada hi haurà avituallament, amb menjar i aigua, i un acte final presentat pel físic i divulgador científic Dani Jiménez.

El fet de formalitzar la inscripció i participar en l’activitat implica l’acceptació i el compliment de les bases, que pots consultar en el document adjunt.

dsc_3006