Bases del sorteig

Bases del sorteig de fotografia 

Els Ajuntaments del Baix Llobregat de les localitats de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i el municipi de l’Hospitalet de Llobregat, volen promoure la Setmana Europea de la Mobilitat d’enguany, organitzant el sorteig de la Baixcicletada2021.

Activitat i objectiu del sorteig 

L’activitat que proposem és la següent: en cada municipi s’exposarà un plafó amb una lletra de la paraula Baixcicletada. 

L’objectiu és convidar a les persones a fotografiar-se amb una o varies de les lletres ubicades en qualsevol dels municipis promotors que donen suport a la Baixcicletada2021, pujar-les a la següent plataforma ibit.ly/E2h4 per participar en el sorteig d’una bicicleta.

L’emplaçament dels plafons en cadascun dels municipis es pot consultar a la nostra web de la Baixcicletada.

Clica aquí per descarregar-te les bases del sorteig de la BaixCicletada2021.

Participants

Apte per qualsevol persona que no sigui professional de la fotografia, ni implicada directament en la definició i/o preparació del sorteig.

Les persones menors de 18 anys han d’obtenir, amb caràcter previ, el consentiment dels seus pares o tutors per participar en el sorteig.

Les fotografies

Les fotografies hauran de ser originals i inèdites, i no podran haver estat difoses prèviament a través de cap mitjà o canal (internet, sales d’exposicions, etc.)

Forma de presentació

Per tal de poder participar en el sorteig, s’haurà d’accedir a la plataforma de participació ibit.ly/E2h4 de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, entitat co-organizadora del sorteig.

El període de presentació de fotografies s’iniciarà el dijous 16 de setembre 2021 a les 10h. i s’acabarà el diumenge 26 de setembre de 2021 a les 20h.