El Repte BaixCicletada 2020 registra més de 1.900 km en bicicleta

De l’11 al 27 de setembre es va celebrar el Repte BaixCicletada, en una edició amb un format diferent al que és habitual com a conseqüència de la COVID-19. Enguany no s’ha celebrat un esdeveniment presencial d’un dia, sinó que s’ha plantejat com un repte que es podia realitzar per compte pròpia i durant diversos dies.

Per a participar només calia registrar-se al web reptebaixcicletada.cat i descarregar-se l’aplicació Ciclogreen (disponible per a Android i iOS) i completar recorreguts en bicicleta durant el període del repte.

Finalment s’han realitzat 80 inscripcions a la iniciativa, 20 de les quals han sigut en la modalitat familiar, pel qual la participació total es situa per sobre de les 100 persones. Els trajectes realitzats en bicicleta han sigut de més de 1.900 kms, aconseguint reduir a l’atmosfera 476 kg de CO2.

Mapa de calor del Repte BaixCicicletada

Les persones guanyadores dels premis, consistents en una bicicleta per cada modalitat, han sigut les següents un cop celebrat el sorteig:

  • Participació familiar. Mínim de 2 recorreguts de 4 kms o bé un recorregut que passi per almenys 2 balises: sra. MAC.
  • Participación assídua. Recorreguts d’almenys 2 kms i un mínim de 5 dies: sr. JGL.
  • Participación intermunicipal. Recorreguts que passin per un mínim de 3 balises: sra. JEM.
  • Participació per kms. Recorreguts de més de 10 kms: sr. BLP.

L’entrega de les bicicletes a les persones premiades es va produir en un acte als jardí de l’AMB el passat 15 d’octubre. També es va entregar el premi del concurs #30diesAMBbici d’Instagram.

Acte d’entrega dels premis

Fins al mes de desembre podeu seguir participant en altres reptes, com el projecte europeu 3×30 FutureMOB, que forma part dels projectes europeus per lluitar contra la COVID-19 de l’EIT Urban Mobility. L’objectiu és fomentar i convidar a fer el màxim nombre de quilòmetres de mobilitat sostenible durant 3 mesos, i promoure alhora el comerç local i de proximitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s