Sant Joan Despí tindrà el primer local comercial per aparcar bicicletes particulars vinculat al Bicibox

  • L’AMB posa en marxa a Sant Joan Despí el primer local comercial per aparcar bicicletes particulars, vinculat al Bicibox
  • L’objectiu es facilitar l’ús diari de la bicicleta entre els ciutadans i facilitar de forma massiva l’aparcament de la bicicleta privada.

L’AMB ha posat en marxa a Sant Joan Despí el primer local comercial metropolità d’aparcament segur de gran capacitat de bicicletes, aprofitant uns baixos en desús.

Aquest nou servei metropolità se suma al que es va inaugurar el passat mes de juny a Gavà, amb un format diferent d’estructura metàl·lica, i segueix el mateix criteri d’ús: és gratuït i forma part del Bicibox, el servei públic d’aparcament segur de bicicletes de l’AMB.

Concretament, el local està ubicat a l’avinguda Barcelona, 81 de Sant Joan Despí. Per fer-ho possible, l’AMB ha signat un conveni de col·laboració entre l’AMB i la societat ADSA (Aparcaments Despí SA), propietària del local.

Com a tret característic diferencial, a banda d’ocupar un local comercial, destaca l’ús mixte del servei, que ofereix places d’aparcament tant als usuaris Bicibox, seguint les condicions del servei, com als veïns del municipi, servint com un pàrquing públic de bicicletes gestionat per ADSA.

El local està internament dividit en tres grans zones, la primera, és una zona d’accés, amb la porta exterior i passadissos. Aquesta zona també inclou un racó mecànic, amb una columna d’eines i una bomba per inflar rodes.

Hi ha una segona zona, dedicada a l’aparcament de bicicletes d’usuaris del servei Bicibox, una zona que està marcada en color blau i que compta amb 42 places. Aquesta es regeix segons el Reglament vigent del servei Bicibox.

Finalment, també hi ha una zona dedicada a l’aparcament de bicicletes propietat de residents a Sant Joan Despí, amb 46 places. En aquest cas, els vehicles aparcats en aquesta zona es regiran per la normativa d’ADSA i només en podran fer ús els residents/ciutadans del municipi.

També disposa de càmera de seguretat 24 hores, associada a l’empresa de seguretat corresponent, i coordinada amb la Policia Municipal i amb l’empresa gestora del servei.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s