Espanya en bicicleta

Des de la BaixCicletada sempre us proposem que convertiu la bicicleta en el vostre mitjà de transport principal per moure’s pel Baix Llobregat. De totes maneres, també ens encanta conèixer iniciatives que promouen la bicicleta com a protagonista principal de les vacances d’estiu. A Espanya, hi trobareu els Camins Naturals (http://www.magrama.gob.es/es/desarrollo-rural/temas/caminos-naturales/), amb un total de 8.800 kilòmetres de longitud per recórrer pedalejant.

Aquests Camins Naturals estan dividits en set sectors diferents dividits en: Nord-oest (25 rutes), Nord-est (43 rutes), Est (7 rutes), Balear (2 rutes), Sud (13 rutes), Centre (18 rutes) i Canari (6 rutes). A més, 1.200 kilòmetres coincideixen amb les Vies Verdes (http://www.viasverdes.com), on s’hi pot anar en bicicletes i que aprofiten plataformes ferroviàries.

shutterstock_321362183

Per gaudir de les vacances en bicicleta, cal que planifiqueu bé el viatge. Totes les rutes estan dividides en graus de dificultat i caldrà tenir-los en compte alhora d’escollir. Serà molt important pensar en el grup amb qui es pedaleja i el seu nivell, sobretot si hi inclou nens petits.

A més, també caldrà contemplar on farem les parades de la ruta. Una de les millors opcions és estudiar on hi ha hotels pensats per a ciclistes. A la web Bikefriendly (http://bikefriendly.bike) trobareu les millors opcions. Aquests hotels disposen del segell Bikefriendly, ja que ofereixen serveis específics pels ciclistes, com taller, sistema de neteja o un lloc on pugui dormir sota cobert.

Font: 20minutos (http://www.20minutos.es/noticia/2730402/0/espana-en-bicicleta/cicloturismo-sin-prisa-sin/pausa-caminos-naturales/)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s